Wat leuk ! Gisteren ontvingen we een telefoontje van Clini Clowns dat ze onze Amigurumi Design wedstrijd t.b.v. Clini Clowns bijzonder leuk en origineel vinden. Ze vroegen of wij het leuk vonden als zij de actie via hun website nog wat meer onder de aandacht zouden brengen zodat het meer stemmers op zou leveren. Natuurlijk vonden wij dat een eer ! Zie hier…het resultaat !

Daarnaast willen zij graag alle ingezonden clowntjes na de actie tentoonstellen in hun kantoor. Dat betekent dus dat niet alleen de 10 clowntjes die door zijn tentoon worden gesteld maar ook de clowntjes die afgevallen zijn. Wil je je clowntje hiervoor beschikbaar stellen ? Kijk dan hier even voor meer informatie of mail ons even.

Clini Clowns krijgt ook een zwaar tellende stem van ons, de strijd is dus nog niet gestreden, stem voor je favoriete clowntje, stem, stem, stem !