Mooie deal !

Home/Geen categorie/Mooie deal !

Mooie deal !

Vanaf vandaag hebben we 2 mooie aanbiedingen in de webshop staan. Kun jij ook niet kiezen tussen die prachtige kleurtjes Catania katoen? Dan is dit voor jou de ideale oplossing. Koop nu een totaal pakket waar alle 46 kleuren Catania in zitten voor maar € 89.95 in plaats van € 96,60 ! Daarnaast zijn ook de verzendkosten voor dit pakket gratis !

Dan hebben we ook nog een leuke haaknaalden aanbieding. Koop nu een setje van 4 clover haaknaalden voor maar € 14,95 ! In het setjes zitten de meest verkochte maten van het afgelopen jaar: 2,5, 3, 4,5 en 6. Mocht je deze maten nu al hebben, treur dan niet. Je kunt ook je eigen wensen aangeven qua maten. Wil jij liever een 3,5, 4, 5 en 5,5 ? Geen probleem, bestel dan dit set en schrijf bij de mededeling de gewenste maten en wij zorgen ervoor dat je de juiste ontvangt, voor dezelfde actie prijs.

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.