Gisteren was het de sluitingsdatum van de Amigurumi Design wedstrijd voor Cliniclowns. Als eerste willen wij iedereen heel hartelijk bedanken voor hun inzet en creativiteit. Er zijn in het totaal 22 ontwerpen toegezonden ! Ja, en dan komt het lastige gedeelte van de wedstrijd, wie gaan er door naar de volgende ronde ? Na “hoog beraad” van de jury zijn we tot de conclusie gekomen dat we geen top 5 gaan maken maar een top 10 ! We hebben de 10 kanshebbers hier onder voor je op een rijtje gezet en je kunt stemmen op een poll die je hier kunt vinden. Er kan tot 1 april gestemd worden (geen grapje) en daarna zal er een winnaar bekend worden gemaakt ! Dus trommel je buren, familie en vrienden op en laat ze stemmen op jouw favoriete design !

Waar winnaars zijn, zijn er ook helaas verliezers. Er zijn 12 dames afgevallen in de wedstrijd, we hopen dat jullie veel haak plezier hebben beleefd aan het maken van het clowntje. We gaan er vanuit dat jullie weer mee gaan doen met een nieuwe Design wedstrijd die er vast gaat komen !
Nieuwe ronde, nieuwe kansen ! Hieronder nog even alle clowntjes op een rij.

Kiki van Kim van der Beek


Lizzy van Vera


Willy van Charlotte Romijn


Roy van Cemmy Bezemer

Fleur van Annemarie Arts


Diedie van Sarah de Vet


Kris van Ariane van Oosten


Pip van Anja van Wijngem


Joep van Ingrid Agricola


Amigo van Yvonne Krabbendam-Boogert.

Wij wensen alle dames heel veel succes tijdens de stemming !