Afbeeldingen van Mia Zamora Johnson.

Meestal hoor je de menigte mopperen dat het een “commerciele bedoeling” is, overgewaaid uit Amerika, maar is het echt zo slecht ? Het heeft toch best iets romantisch zo’n Valentijnsdag? Dan ligt daar ineens een kaart in de brievenbus van een geheime aanbidder. Of je man komt in een romantische opwelling thuis met een lief cadeautje, de schat.

Bij deze zorgen wij dan dat je niet met lege handen staat, want jij hebt met bloed, zweet en tranen een hartje gehaakt, speciaal voor hem. Je man weet eigenlijk niet wat hij met je “maaksel” aan moet maar uit respect hangt hij het maar aan de binnenspiegel van zijn auto. En iedere keer als hij in zijn auto stapt denkt hij automatisch aan jou, zijn creatieve wederhelft, terwijl hij bij het luchtje wat je van plan was hem cadeau te doen echt niet iedere keer aan jou zal denken als hij het draagt. Zeker niet als je Axe hebt gekocht ;) Gewoon doen dus zo’n hartje. Mag ook voor je moeder, dochter, vriendin of voor al je andere liefdes :)


Het patroon kun je hier vinden.

Het is wel in het Engels, vertaal schema’s kun je vinden op http://www.koekeridoo.nl/