Het klopt hoor, de bloemen zijn gehaakt maar de rest is echt make-up, kwasten en krullers. Vrijdag ontvingen wij vroeg in de ochtend 2 gezellige dames die ons en onze producten mooi op de foto hebben gezet voor het interview in de Margriet.

Eerst moest er nog het één en andere worden omgegooid in onze zpagetti kast, Margiet had de voorkeur voor een blauw tint als basis voor de hele reportage dus wij hebben al onze blauwe bollen verzameld en mooi op kleur gezet. Het resultaat was prachtig, een kast waar je hebberig van zou worden ;)

Daarna zijn er een aantal opstellingen gemaakt van onze producten, tot het perfecte plaatje geschoten kon worden.

Na al die mooie producten, moesten er ook nog 2 mooie dames op de foto. We werden heerlijk gepamperd en geföhnd totdat we helemaal “Margriet-waardig” waren. Wij zouden er best aan kunnen wennen ;) Vooral met zo’n vrolijke noot als onze visagiste die het na een uurtje al sprak over gehaakte deurbellen en deurknoppen en tevens behoorlijk verliefd was geworden op onze “Katie the Cat ” zoals zij haar noemde.

Het was een hele gezellige dag, en wij willen de meiden heel hartelijk bedanken voor hun inzet om ons en onze producten zo mooi mogelijk neer te zetten. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat. De verwachting is dat het in de Margiet van 8 april zal verschijnen. We ‘ll keep you posted !