Amigurumi clowntjes ! Nog 3 weken te gaan…

Home/Geen categorie/Amigurumi clowntjes ! Nog 3 weken te gaan…

Amigurumi clowntjes ! Nog 3 weken te gaan…

Ahh, wat zijn ze leuk hé ! Ik vind het wel tijd om eens een leuk overzichtje te geven van de tot nu toe ingezonden clowntjes voor de amigurumi design wedstrijd. Ik begrijp dat de moed je, na het zien van deze prachtige creaties, misschien in de schoenen zakt maar ook jij kunt het ! Ontwerp een lief clowntje en doe mee met de wedstijd. Klik hier voor meer informatie. Succes !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.