Kim in de Margriet ! & de winnaar van de give away.

Home/Geen categorie/Kim in de Margriet ! & de winnaar van de give away.

Kim in de Margriet ! & de winnaar van de give away.

Een 9,5 voor werkgeluk, dat kunnen toch niet heel veel mensen zeggen hé ! Ik moet toegeven, het werk wat we doen is ook wel heel erg leuk 😉 Kim is onlangs geinterviewd voor de Margriet en het is een heel leuk stukje geworden. We hebben er al veel reacties op mogen ontvangen.

Gisteren hebben we in de studio een loting gehad en de gelukkige winnaar van onze give away actie is geworden….(denkbeeldig trom geroffel….) Gwen ! Heel hartelijk gefeliciteerd, we sturen de sleutelhanger en het armbandje zo snel mogelijk naar je toe.

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.