Heart Warming life series

Home/Geen categorie/Heart Warming life series

Heart Warming life series

Hartverwarmend zijn ze zeker, de vilten figuurtjes uit het nieuwe boekje van de Heart Warming Life series uit Japan. Van schattige pinguins tot gekke aapjes en al hun bijpassende accessoires. Daarnaast zitten er als bonus ook nog een aantal heel mooie patroontjes van applicaties in van hertjes, en andere leuke beestjes voor bijvoorbeeld op een tas of jas te naaien. Kortom een echte musthave voor vilt liefhebbers. De Tabatha Naomi boeken zijn trouwens ook weer binnen dus sla je slag voor dat ze weer uitverkocht zijn ! Hier nog een aantal afbeeldingen uit het Heart warming life series.

En voor de duidelijkheid nog even de Tabatha Naomi boeken….

Mochten de boeken uitverkocht zijn en wil je toch graag een exemplaar mail dan even naar tessa@echtstudio.nl dan kunnen we ze voor je bestellen.

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.