Echtstudio in de HobbyHandig

Home/Geen categorie/Echtstudio in de HobbyHandig

Echtstudio in de HobbyHandig


Jawel, daar staan ze op de voorkant van de editie januari/februari 2011, onze zpagetti opbergmanden. Het was daarna even zoeken maar al worstelend door plaatjes van heerlijke taarten, kaarten en andere knutsels stonden ze daar. Wel 2 pagina’s, inclusief het patroontje van de mand. Leuk toch !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.