Het is koud, je bent moe van alle sneeuw, ijzel en andere ellende onder nul, wat kun je dan het beste doen ? Natuurlijk, je haaknaald pakken, een dekentje opsnorren en er met een warme kop thee en een flinke dosis kerstkransjes op de bank duiken en dit schattig baby schaapje gaan haken. Zwangere vriendinnen en toekomstige oma’s worden er helemaal wild van, zo’n klein schattig schaapje wat je natuurlijk op verschillende manieren kunt verwerken. Maak met behulp van de 2 patroontjes een schaapjes familie, want je kunt Baby natuurlijk ook in het blauw of groen maken, net waar je zin in hebt.

Of maak er een leuke mobiel mee, of een geboorte krans, een leuke wagenspanner of een sleutelhanger, mogelijkheden genoeg ! En het enige wat jij hoeft te doen is haken en het applaus in ontvangst te nemen :) Have fun ! Het patroontje vind je hier