Knap staaltje haakwerk

Home/Geen categorie/Knap staaltje haakwerk

Knap staaltje haakwerk

Zpagetti is heerlijk, op een avond heb je een tasje af, met 2 avonden een poef. Als een amigurumi project een weekje duurt vind ik het eigenlijk al te lang. Toen ik deze dame tijdens het surfen ontmoette had ik dus diep respect voor haar projecten. Want Shauna Richardson doet máánden over haar “amigurumi”. Deze Engelse kunstenares haakt levensgrote dieren die er behoorlijk echt uit zien. Ze gebruikt de naam “Crochetdermy” een woordspeling op de term “taxidermy” wat de Engelse term is voor opgezette dieren. Nu ben ik daar persoonlijk niet zo’n fan van dus ik ben blij dat zij met wol hetzelfde effect krijgt. Het is zeker de moeite waard om haar website eens te bezoeken Shauna Richardson
Hieronder een impressie van haar werk.

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.