Zaterdag 11 en zondag 12 december organiseerd Nijfhof in Baarn in samenwerking met Hoooked zpagetti een inloop haak en brei workshop. En natuurlijk zijn wij van de partij om onze haaktechnieken met jullie te delen. We starten op zaterdag om 10.30 uur en op zondag om 11.00 uur. Beide dagen zullen wij er om 17.00 uur een eind aan breien, in dit geval zowel letterlijk als figuurlijk.

Je kunt zonder inschrijving deelnemen aan deze workshop en starten op een tijdstip wat je schikt. Aangezien wij verwachten heel wat dames te mogen begroeten, willen we jullie wel inlichten dat deze vorm van workshop niet overeen komt met de workshop die wij in onze studio verzorgen. Daar hebben een groepje van maximaal 8 personen waardoor we iedereen de verdiende aandacht kunnen schenken. Aanstaand weekend zul je de aandacht waarschijnlijk met wat meer vrouwen moeten delen, maar dat neemt niet weg dat het een heel gezellige gelegenheid is om kennis te maken met het product zpagetti.
Nijhof
Minervaweg 3
3741 GR Baarn

Tot zaterdag !