We vonden ze altijd erg leuk, de stoffen slingers, maar sinds ze zelfs bij de Kruidvat voor een klein prijsje gekocht kunnen worden is de charme er voor ons toch wel een beetje vanaf. Tijd voor iets nieuws dachten wij. Of beter gezegd, tijd voor iets ouds! De granny square, we zijn er nu een poosje mee bezig en we begrijpen het. De granny is zo tuttig als je hem zelf maakt. Eerlijk is eerlijk, het gros van de granny’s lijkt op een veredelde pannelap. Maar met een beetje lef, een beetje inzicht en een beetje gevoel van kleur maak je van de granny square een plaatje. Wij zouden elke dat wel een feestje willen bouwen met deze prachtige granny slingers. Een roze exemplaar met een knipoog naar echtzoet en een heerlijk frisse variant met lime en aquablauw. Mocht je nu zin krijgen om aan de slag te gaan met de granny, kijk voor beschikbare datums op de workshop kalender en kom gezellig haken !