Coming to you soon: Helemaal Hoooked !

Home/Geen categorie/Coming to you soon: Helemaal Hoooked !

Coming to you soon: Helemaal Hoooked !

Het is bijna zover, de lancering van het 2e boekje van Hoooked zpagetti Helemaal Hoooked, meer doen met Zpagetti, het mooie resultaat van een prettig samenwerking tussen Hoooked en Echtstudio.

Op 10-11-2010 zal het boekje voor het eerst verkrijgbaar zijn in de stand van Hoooked tijdens de Kreadoe in Utrecht. Onder het genot van een glas champagne zullen we het eerste exemplaar officieel uitgereikt krijgen. Je kunt het boekje natuurlijk al reserveren via info@echtstudio.nl

Ook tijdens de Flavourites live beurs op 19-20 en 21 november staat het boekje in de spotlight ! Wij vonden het fantastisch om samen te werken met team Hoooked en zijn ook zeer trots op dit inspirerende boekje. We hopen dat jullie er net zo van mogen genieten als wij !
Kim & Tess

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.