Images by Sarah London.
We hebben zojuist onze eerste workshop Granny Squares haken afgerond en daarin kwam ze ter sprake, Sarah London. Wat mij betreft de koningin van de Granny Squares. Ze snapt het, kleurcombinaties, prachtige producten en stijlvolle foto’s. Deze Australische dame heeft sinds 2005 een haakblog waar je haar ontwikkelingen kunt volgen. http://sarahlondon.worldpress.com/

Mocht je nu denken, waar ken ik haar nu van ; afgelopen zomer heeft zij met een flink artikel in het vakantie boek van de Flow gestaan.

Er zijn nog veel meer prachtige voorbeelden en foto’s, te vinden op haar Flickr account http://flickriver.com/photos/907333686@N00/

Mocht je nu helemaal enthousiast geworden zijn door deze mooie plaatjes, dit kun jij ook ! Kijk in de workshopkalender om te zien wanneer de workshops Granny Squares haken worden gehouden. Het is de dames van vanmiddag (ik zwaai hierbij even naar jullie !) prima bevallen en zij hebben nu al plannen voor dekens, tassen en andere accessoires.