Creepy Cute crochet.

Home/Geen categorie/Creepy Cute crochet.

Creepy Cute crochet.

Het is overgewaaid vanuit Amerika, en na enig verzet is het er toch doorheen gekomen. Halloween. Op 31 oktober gaan kinderen hier verkleed de straat op en mogen bij griezelig versierde huizen aanbellen om een snoepje te vragen. “Trick or treat !” Nu begrijp je het al, de combinatie van verkleden én snoep is natuurlijk een regelrechte hit onder de kids. En daar haken wij graag op in. Misschien is het je ontgaan maar het boekje Creepy Cute crochet van Christen Haden (oftewel Needle Noodles) is weer in de shop verkrijgbaar ! In dit boekje staan 20 patroontjes van onweerstaanbaar griezelige schattige poppetjes.

Dus wil jij ook scoren met Halloween en je huis versieren met slingers van deze gevaarlijke poppetjes ga dan nu aan de slag want voor je het weet is het zover. En ben je niet zo in de Halloween mood, je kleine neefje is ook dolgelukkig met dracula of een ninja 😉

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.