Suikerzoet, supersnoezig en nog handig ook !

Home/Geen categorie/Suikerzoet, supersnoezig en nog handig ook !

Suikerzoet, supersnoezig en nog handig ook !

Ze zijn suikerzoet, super snoezig en ook nog practisch, wat wil een mens nog meer ? Vanaf vandaag is het patroon van deze schattige bloemetjes te verkrijgen in de webshop. Met dit patroontje kun je alle kanten op. Maak er bijvoorbeeld een magneetbloem van. Ze staan ontzettend leuk op je magneetbord of koelkast. Daarnaast zijn ze ook nog eens enorm handig om te gebruiken als speldenkussentje. Stop een magneetbloemetje in je haak etui en je hoeft nooit meer te zoeken naar je stopnaald. Dat voorkomt een hoop frustratie 🙂

De bloemetjes zijn gehaakt met Phildar Coton 3 en Catania katoen en haaknaald 2,5. Ook de magneetjes zijn inmiddels weer te vinden in de shop, onder het kopje fournituren bij Koekeridoo.


Je kunt natuurlijk ook gezellige sleutelhangers, haarspeldjes of keycords maken met dit veelzijdige patroontje. Maak je dochter gelukkig en je nichtje blij ! Hier onder alvast wat inspiratie, we zetten de bloemetjes buiten !


Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.