Holy Stitch

Home/Geen categorie/Holy Stitch

Holy Stitch

Van stijlvolle foto’s van meubelzaken naar het meest eenvoudige interieur wat je je kunt voorstellen. Ook dit najaar nemen wij weer deel aan de Holy Stitch in Leeuwarden ! Holy stitch is een 2-daagse crafty markt waar dit keer weer 50 enthousiaste deelnemers de kans krijgen om een cel, jawel een cel als in “gevangenis” te verbouwen tot een gezellige crea winkel.

Het is de 4e keer dat we deelnemen, de eerste 3 keer hebben we de cel bevolkt als Koekeridoo en deze keer zullen wij er officieel onder Echtstudio staan. Uiteraard zullen we ook dit keer weer een bus vol handwerkspullen, wol, zpagetti en patronen meenemen. We hebben er zin in !

De Blokhuispoort in Leeuwarden, waar het naar zeggen schijnt te spoken….BOE !
Het gevangeniscomplex zonder versiering. Je bent nu vast nieuwsgierig wat we er met zijn allen van kunnen maken ? Mooi zo, we zien je graag op 6 en 7 november tijdens de Holy Stitch !!!

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.