Schattig met een hoofdletter S.

Home/Geen categorie/Schattig met een hoofdletter S.

Schattig met een hoofdletter S.

Oké, jullie hebben hem al gezien maar toch wil ik deze foto’s nog even met jullie delen. Is dit schattig of niet? Het lijkt roodkapje wel maar dan met een mandje vol met wol in plaats van mandje met koekjes. Het is toch jammer dat we moeten kiezen, wol of koekjes. Misschien toch nog maar nog wel een rolletje koek in het wol mandje proberen te proppen. Het is “naar horen zeggen” namelijk een uitstekende combinatie…wol en koekjes op de bank 🙂

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.