In 2007 startte Marije en Natascha Flavourites, de leukste webshops. Een verzameling van alleen de leukste webshops, gericht op vrouwen die een druk leven leiden. Het doel ? Overzicht aanbrengen in het woud der webshops. Je vind op Flavourites lang niet alle webshops die inmiddels zijn opgericht in ons land. Om overzicht te houden plaatsen zij alleen de állerleukste exemplaren en dat is ongeveer 10% van alle aanmeldingen die zij binnen krijgen.

Voorjaar 2009 verscheen het boekje “Flavourites, -verslavend leuke webshop gids” in de winkels.
Een inspirerend boekje dat het ook goed doet als cadeautje.

Je raadt het waarschijnlijk al, sinds vandaag staat ook Echtstudio officieel genoteerd bij Flavourites ! Er is een leuk stukje tekst over onze shop geschreven, zeker uitnodigend om even een kijkje te komen nemen. http://www.flavourites.nl/shop/1/98/zoeken/2297/EchtStudio/2297

Ook zijn wij komend najaar te vinden op Flavourites live. Een driedaagse beurs die op 19,20 en 21 november 2010 wordt georganiseerd in het World Fashion Centre in Amsterdam. Je kunt die dagen live webshoppen bij meer dan 140 webshops. Wil je meer weten ? Kijk dan eens op http://www.flavouriteslive.nl/index.php en wie weet zien we je daar !!

Groetjes Kim & Tess