Hip & Hot

Hip & Hot

Vorige week heeft Echtzoet met een leuk stukje op Hip en Hot gestaan ! Klik hier om het hele artikel te kunnen lezen.

En morgen is het zover, dan gaan we op naar Scheveningen om samen met Hoooked in strandclub Wij een de Zpagetti aan zee workshop te houden die via Viva is georganiseerd. Jammer dat het weer niet helemaal mee lijkt te werken maar dat zal de pret niet deren !

Nog 13 dagen te gaan en dan openen de deuren van Echtstudio officieel !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.