Die Crafygirls….

Home/Geen categorie/Die Crafygirls….

Die Crafygirls….

Die Crafygirls, zijn dit de hippe nichtjes van de Creabea’s ?” Deze zin komt uit het onderstaande interview met Machteld Stilting, de schrijfster van het boek “Maak het met je creatieve webwinkel.”

Irma van Madeliefke had me al een beetje lekker gemaakt met haar teksten op Hyves. Maar ook Ingrid van Craftygirls maakt deel uit van dit boekje. Ik houd er niet zo van om mezelf in een hokje te plaatsen, maar onder de sticker “craftgirl” kom ik niet echt uit. En aangezien het “maken” met je webwinkel aantrekkelijk klinkt, en ik nog al nieuwsgierig en leergierig aangelegd ben, kon ik het natuurlijk niet laten het boekje aan te schaffen.
Heerlijk 260 bladzijden vol termen die ik ken ! Dames die vertellen over hun webwinkel avontuur. Zeer herkenbaar ! Fijn om te lezen ! Mooie foto’s en leuk om een kijkje in de keuken te nemen van onze collega’s. Dus mocht je nog een leuk boekje zoeken om te lezen tijdens je zomervakantie,
het ISBN nummer: 9789022997055.

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.