Coole dude…mighty mouse.

Home/Geen categorie/Coole dude…mighty mouse.

Coole dude…mighty mouse.

Tijdens het surfen stuitte ik vandaag op het blog van Marie, alweer een Zweedse dame. Ze blogt onder de naam “Froken Elsa”. Wat de naam is van haar kat. Ze woont in het zuiden van Zweden, in het dorpje Torsbro. De muisjes op haar blog zijn echt te leuk ! Het is een eigen ontwerp en ze heeft dit uitgebouwd door steeds muisjes met een ander karakter te maken. Ander kleertjes, andere setting, ander kleurtje. Ik heb genoten van de foto’s en er staan ook nog wat gratis patroontjes op haar blog. Dus mocht je (hoe onmogelijk ook met dit mooie weer) je niet vrolijk voelen vandaag, neem dan is een kijkje in de muizenwereld van Marie.

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.