Oké, ik geef het eerlijk toe, ik heb vandaag een sterk “I told you so” gevoel. Overal om je heen duiken namelijk gehaakte voorwerpen op. Het is hip, hot en booming ! In gedachten zie ik nog de melijwekkende gezichten van mijn vrienden en kennissen. Arme meid, ga jij een haakshop beginnen ? En gaat je oma je dan helpen ?

Maar nu piepen ze wel anders, de grote ontwerpers hebben namelijk ineens gehaakte items in hun collectie 2010. En als de grote sterren der aarde ineens met een gehaakte tas lopen, tja…dan is dat haken ineens toch zo gek nog niet.

Deze met complimenten overladen jurk uit de voorjaarscollectie van Oscar De La Renta, is geheel gehaakt. En voor een kleine 3000 dollar heb ook jij dit prachtige blauwe jurkje in je kast hangen. (Tip van de dag: Workshop basishaken € 25,-.)

Ook een regelrechte hit, tas Miss Sicily van Dolce & Gabbana. Een combinatie van haakwerk en leer. Naast Madonna en Posh zijn ook Fergie, Eva Mendes en Kylie Minoque met deze tas gesignaleerd. Het is het meest verkochte item uit de najaarscollectie van 2009. Vanaf april is deze tas te verkrijgen voor 1795 dollar.

Madonna met Miss Sicily tas
Victoria Beckham (alias Posh) met Miss Sicily tas.
Je kunt natuurlijk ook gewoon een unieke Zpagetti tas haken, bespaart je weer 1750 dollar ;)Dus vrienden en vage kennissen jullie zijn van harte welkom om deel te nemen aan een workshop, krijg je er zelfs een koekje van de zaak bij ;)