Inhaaakuh !

De zomershow van Dolce & Gabana zat vol met gehaakte tops en vestjes. Cavalli heeft een geweldige gehaakte jurk in de collectie. En als zij het zeggen geloven wij het meteen: Haken = Hip. Dus willen we het als de sodemieter zélf kunnen !

Het team van Hoooked Zpagetti heeft Echtstudio uitgenodigd om zaterdag 19 en zondag juni de workshop Zpagetti aan zee te begeleiden . De workshop wordt gehouden in strandclub Wij op de strandweg 1 in Scheveningen. Deze workshop is speciaal voor het blad Viva samengesteld en was binnen no-time uitverkocht. De gelukkigen die zich in hebben kunnen schrijven krijgen in ieder geval een paar heerlijke hapjes en drankjes, terwijl ze met de aangeboden haakmaterialen onder onze begeleiding een geweldige tas gaan haken. Na afloop krijgen zij als klap op de vuurpijl ook nog eens een gesigneerd exemplaar mee van het boekje “Haken met Zpagetti” van Geesje Mosies. Geesje is zelf ook uiteraard aanwezig tijdens deze middagen. Laat de zomer maar komen !!