Tada’s revolution

Home/Geen categorie/Tada’s revolution

Tada’s revolution

Tada’s Revolution De naam zegt het al, een revolutie wat Amigurumi’s betreft als je het mij vraagt. Ik ben groot fan. De amigurumi’s van Tada’s zijn niet alleen prachtig om te zien, ze gaan leven door de manier van fotograferen. Mini keukentjes, serviesjes, accessoires en nog veel meer leuks om je Ami een eigen leven te geven. How cute is that ! Maar ja…wie van ons heeft zijn poppenhuis van vroeger nog staan ? Of heeft een la vol mini serviesjes ? Ik behoor helaas niet tot de gelukkigen. Maar niet getreurd, er is hoop. Ik stuitte onlangs op Re-ment, reform the entertainment. Geweldig leuk ! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er in miniatuur vorm.

Van meubeltjes tot blender, en van nachtlanpje tot kaugomballenautomaat. Als je er alleen al naar kijkt dan wordt je er al vrolijk van !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.