Het lijkt wel een sprookje, een creatief sprookje dan weliswaar. En een sprookje begint altijd met: “Er was eens…” en dat is hier ook het geval.

Er was eens een prinsesje, Kim. Zij woonde in het koninkrijk genaamd Echtzoet. In het buurland, het koninkrijk Koekeridoo, woonde nog een prinsesje, haar naam is Tess.
Op een goede dag ontmoette de twee prinsesjes elkaar per toeval in het bos. Ze spraken met
elkaar en al snel bleek dat zij het goed met elkaar konden vinden. Ze hadden zelfs dezelfde hobby. Haken, beide prinsessen waren dol op haken.

Ze vonden het zo leuk dat ze bedachten dat alle mensen in het koninkrijk ook de gelegenheid moesten krijgen om deze bezigheid te ontdekken en zij besloten iedereen haken te gaan leren. De bewoners van beide koninkrijken waren heel enthousiast en begonnen in grote getalen te haken en maakten al snel de mooiste creaties. Maar er was 1 probleem.

De schaapjes in het koninkrijk van prinses Kim waren allemaal roze van kleur. En de schaapjes in het koninkrijk van prinses Tess waren allemaal blauw. De mensen uit het koninkrijk waren al snel uitgekeken op de roze en blauwe wol. Prinses Tess en Prinses Kim kwamen bij elkaar in het bos. Zij bekeken elkaars creaties en raakten geinspireerd door elkaars werk. Ze besloten daarom hun schaapjes in één grote wei te zetten, die precies in het midden van beide koninkrijken lag. Zo konden de bewoners van Echtzoet gebruik maken van de blauwe schaapjes en de bewoners van Koekeridoo gebruik maken van de roze schaapjes.

Een paar weken later kwamen zij weer bij de wei en wat schertste hun verbazing, in plaats van roze en blauwe schapen liepen er nu schapen in alle kleuren van de regenboog in hun wei. De prinsessen konden nu samen met de bewoners van beide koninkrijken naar hartelust haken met de vele kleuren wol die nu tot hun beschikking stond. En ze leefden nog lang en gelukkig.

The end ….

Oké laten we eerlijk zijn, Kim en ik zijn geen prinsessen.We hebben ook geen koninkrijk. Maar we hebben wel veel inspiratie, creativiteit en energie en die gaan we vanaf nu samenvoegen in onze denkbeeldige wei ;) Sinds vrijdag 16 april is het officieel, echtstudio. We gaan ervoor. De KvK weet van ons bestaan en de voorbereidingen zijn in volle gang.


Met echtstudio willen wij een concept aanbieden. Als je wilt shoppen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je het liever zelf maakt, dan bieden wij je de do-it-yourself pakketten aan. Als je geen idee hebt hoe je het moet doen, dan leren wij je graag de technieken zodat je al snel zelf
aan de slag kunt.

Wij hebben er zin in en proosten op een sprookjesachtige toekomst met
natuurlijk een happy ending !

Kim & Tess