Drops Fabel

Wil je zelf mooie sokken breien of haken? Kies uit de collectie van Drops Fabel, dit assortiment heeft uni kleuren en prachtige kleurvariaties. DROPS Fabel is een fantastisch all-round garen, geschikt voor het breien en haken van sokken. Probeer sokkengaren ook eens voor het haken of breien van amigurumi's. Het geeft de amigurumi een mooie duurzame uitstraling.

Mocht je de kunst van het sokkenbreien nog niet in de vingers hebben, schrijf je dan eens in voor 1 van onze sokken brei workshops in de winkel in Alphen aan den Rijn. DROPS Fabel is gesponnen van een zachte kwaliteit vierdraads garen. Het is Superwash behandeld, dus het mag in de wasmachine en is daardoor gemakkelijk in onderhoud.

DROPS Fabel is verkrijgbaar in effen, mouliné en printkleuren. De prints worden geverfd volgens de “fancy dyeing” methode en dit verschilt van andere methodes doordat elk verfbad een kleine variatie heeft in zowel het kleurverloop als de nuances. Dit is geen fout, maar het maakt dit garen juist uniek. De kleurvoorbeelden tonen het patroon als je over een kleine hoeveelheid steken breit, zoals bijvoorbeeld voor sokken.

Brei of haak je een groter project, dan zal het patroon er anders uitzien. Geproduceerd in de EU. Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificatie.

Fabel is een garen dat valt in groep A (23-26 steken). De aanbovelen breinaald is 2,5 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 cm = 26 steken x 24 naalden.

Artikelen 1 tot 15 van 49 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 15 van 49 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen