Scheepjes CAL 2017 Hygge Jewel

Doe mee met de Scheepjes CAL 2017! Kirsten Ballering van Haak maar Raak heeft een pracht van een shawl ontworpen, geïnspireerd door traditionele Scandinavische designs en versierd met zowel haakmotieven als kruissteken.

De CAL start op woensdag 15 februari en duurt 13 weken, het patroon wordt via de Scheepjes facebookgroep en www.scheepjes.com elke woensdag gepubliceerd. Er zijn 3 kits te koop met ieder een eigen kleurthema: Regenboog, Pastel en Juweel, voor ieder wat wils!

Reserveer nu het pakket Hygge Jewel, een kleurencombinatie met een grijze basis en mooie diepe accentkleuren. Dit pakket wordt begin februari geleverd. Je bestelling wordt verstuurd als alles compleet is.

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 48,20

sale € 45,80

Inclusief BTW

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Snelle levering. Voor 20:00 uur zelfde dag nog verstuurd!
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
Zeer goede klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Productbeschrijving

Details

De Scheepjes CAL 2017 “Hygge” is ontworpen door Kirsten Ballering van Haak Maar Raak. 'Hygge' (uitgesproken als ‘Hoe-ga’) is een Deens woord, wat gezelligheid betekent. Je kan het vast wel voor je zien: in een warme en knusse omgeving zijn, heerlijk relaxed op de bank haken of breien, lekker eten, je favoriete trui dragen, een kop warme thee drinken, samen zijn met vrienden om leuke herinneringen op te halen, het is allemaal Hygge.

Designer Kirsten Ballering van de blog www.haakmaarraak.nl heeft in samenwerking met Scheepjes deze prachtige door Scandinavië geïnspireerde CAL ontworpen. Vanaf de eerste Scheepjes CAL werd gevraagd wanneer wij onze beroemde Stone Washed garens in een CAL gaan gebruiken en nu kunnen we je laten weten dat dit jaar Scheepjes Stone Washed in de CAL verwerkt is! We hebben het gecombineerd met onze kleurrijke Catona garens voor een mooi contrast. Het patroon voor de prachtige shawl is geïnspireerd door traditionele Scandinavische designs en is versierd met zowel haakmotieven als kruissteken.

De CAL start op woensdag 15 februari en zal 13 weken duren, met een optionele 14e week aan het einde. Iedere woensdagmiddag wordt een nieuw gedeelte van het patroon geplaatst als PDF bestand. De PDF bestanden worden ondersteund met video's. Op deze manier is er genoeg gelegenheid om de CAL te kunnen volgen. De video's worden gemaakt door onze blogster Esther bekend van It's all in a Nutshell. De PDF bestanden zijn te downloaden via de Nederlandse en Internationale Facebookgroep en via scheepjes.com.

Voor deze CAL zijn 3 verschillende kits te koop, met ieder een eigen kleurthema genaamd Regenboog, Pastel & Juweel.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen