haakpakket amigurumidag 2017

De echtstudio amigurumidag Crochet Along gaat bijna van start! Op woensdag 31 mei zal het eerste ontwerp gepubliceerd worden op de facebookgroep amigurumidag, op de blog en op de echtstudio website. In totaal 9 patronen met als centraal thema "Amigurumi around the world". De top van de amigurumi designers hebben een geweldige collectie "wereldburgers" voor jullie ontworpen en de patronen worden gratis beschikbaar gesteld in een gezellige crochet along. Elke 2 weken een nieuw ontwerp, een gehaakte bewoner van steeds een ander land. Haak mee en creeer je eigen Amigurumi around the world family!


De ontwerpers hebben gebruik gemaakt van het nieuwe, frisse en trendy garenmerk Yarn and Colors. De Must have en Must have mini's collecties zijn ideaal voor het haken van amigurumi's. 100% kwaliteitskatoen met een lichte glans en geschikt voor haaknaald 2,5mm tot 3mm. De Yarn and Colors Must have is een 50 grams bol met looplengte van 125 meter en de must have mini is een schattig klein bolletje van 10 gram met lengte 25 meter, ideaal als je maar een klein beetje van 1 kleur nodig hebt!


Gebruik voor het haken van amigurumi's naald 2.5mm, als je los haakt kun je ook 2.0mm gebruiken. Voor de vulling kun je synthetische poppenvulling gebruiken en eventueel wat granulaat om de amigurumi te verzwaren.


Voor het haken van de 9 ontwerpen is er een totaalpakket samengesteld met de volgende inhoud (de kleuren staan afgebeeld op de foto):


- 12 bollen Yarn and Colors Musthave


- 41 bolletjes Yarn and Colors Musthave mini's


- 8 paar veiligheidsogen


Totaalprijs € 58,75 nu als pakketprijs € 55 met gratis verzending! Bestel nu het pakket en start op woensdag 31 mei met de echtstudio Amigurumidag Crochet Along!

Niet in voorraad

De voorraad wordt snel weer aangevuld. Als je bestelling compleet is wordt deze verstuurd.

Availability: In voorraad

€ 0,00

Inclusief BTW

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Voor 17:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis.
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Productbeschrijving

Details

Haak mee met de echtstudio Amigurumidag Crochet Along! Speciaal voor de jaarlijkse amigurumidag zijn er weer prachtige ontwerpen gemaakt, dit jaar is het thema Amigurumi around the world! Haak alle 9 kleurrijke wereldburgers zelf en neem deze wereldse familie mee naar de echtstudio amigurumidag 2017 op 7 oktober in de winkel in Alphen aan den Rijn.

Het amigurumi dream team bestaat dit jaar uit:

Tessa van Riet, woolytoons.com

DenDennis, dendennis.nl

Annemarie Arts, haakidee.nl

Sascha Blase, sascha-lovetoknit.blogspot.nl

Herriet van de Wiel, stipenhaak.nl

Christel Krukkert, christelkrukkert.nl

Marieke Dissel, madebymriek.blogspot.nl

Kristel Droog, mykrissiedolls.nl

Stefanie Trouwborst, Cutedutch

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen