Openingstijden winkel


Blijf je deze zomer in Nederland?

Plan dan eens een dagje haken bij Echtstudio in! Onze winkel is de gehele zomervakantie geopend van 10 - 17 uur op maandag van 12 - 17 uur. Alleen op maandag 17 en maandag 24 juli zijn we de gehele dag gesloten. Lekker rondsnuffelen tussen alle creaties en mooie garens en even aan de workshoptafel een paar toertjes haken of breien aan je project. Wij zorgen voor de koffie en thee!

Winkel:

Kom ook eens gezellig langs in onze studio in Alphen aan den Rijn. Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen en alle artikelen in het echt te zien.

Adres:

Prins Hendrikstraat 99,

2405AH te Alphen aan den Rijn


openingstijden winkel

maandag van 12:00 - 17:00 uur (maandag 17 en maandag 24 juli zijn we de gehele dag gesloten)

dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

koopavond vrijdag van 19.00 - 21.00 uur 

Bij echtstudio wordt er elke vrijdagavond een haak in georganiseerd; kom gezellig een keer langs met je vriendin of buurvrouw, neem je haakwerk of breiwerk mee en haak in! De haak in begint om 19.00 uur tot 21.30 uur in onze mooie studio op de Prins Hendrikstraat 99 in Alphen aan den Rijn. Wij zorgen voor thee, koffie en kun je voor een klein bedrag een lekkere homemade cupcake of brownie kopen. Inschrijven is niet nodig. Entree is gratis. Deze avond is ook de winkel open dus er is gelegenheid om nog even te shoppen.

Let op dat het voor de deur betaald parkeren is. Er kan contant betaald worden en pinnen is ook mogelijk.

  

winkel_echtstudio 

Adres: Prins Hendrikstraat 99, 2405 AH in Alphen aan den Rijn