Haken


haken

Haken is voor iedereen! En op de website van Echtstudio vindt je alles wat je maar nodig kunt hebben om met deze leuke hobby aan de slag te gaan.

Ons assortiment haakproducten

Wij hebben een ruim aanbod aan haakgarens in alle denkbare kleuren, van merken zoals SMC Sachenmayr, Stylecraft, Rico en Phildar. Daarnaast kun je uiteraard ook bij ons terecht voor haak benodigdheden zoals haaknaalden, amigurumi accessoires, fournituren en haakpatronen. Ook hebben we hele leuke haakpakketten, waarmee je direct aan de slag kunt. Voor wie zich echt in de kunst van het haken wil verdiepen hebben we een schitterend aanbod met haakboeken voor zowel beginners als gevorderden. Al onze producten zijn heel eenvoudig via de online shop te bestellen.

Workshops haken

Wil je in een gezellige sfeer leren haken en je ervaringen met anderen delen? Echtstudio verzorgt regelmatig de leukste workshops! Hier leer je bijvoorbeeld basishaken, tunisch haken, amigurumi haken of zpagetti haken. En er geldt bij ons een 100% haakgarantie; of je nu jong of oud bent, linkshandig of rechtshandig, iedereen kan het leren!

Onze studio

Wil je de artikelen in onze online shop liever in het echt bekijken, of gewoon wat inspiratie opdoen? Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze studio in Alphen aan den Rijn!