Gratis haakpatroon oma's sprei

Gratis haakpatroon van een vintage oma sprei. Een creatieve klant heeft dit patroon ter beschikking gesteld als eerbetoon aan haar oma en uit passie voor het handwerken. Het originele handgeschreven patroon van haar oma is overgetypt en door ons aangevuld met een uitgebreide versie. Als je eenmaal het ritme te pakken hebt haakt het makkelijk weg maar het lezen en begrijpen van het patroon vraagt wel wat haakervaring.

De originele sprei is gehaakt met 33 klossen Durable katoen nr. 8 ecru 100 grams en met haaknaald 2,5mm. De afmeting van de deken is 250 x 220cm, een ruim tweepersoonssprei.

Byclaire cotton, SMC Catania katoen en Phildar coton 3 is een goed alternatief voor de Durable katoen. Je hebt dan circa 79 bollen nodig om deze afmeting te haken en een haaknaald 2.5mm. Ook is de DROPS Saffran prima geschikt voor deze uitstraling, met circa 60 bollen zou je dezelfde afmeting moeten kunnen haken.

Wil je aan de slag met de oma sprei? Selecteer dan de benodigde materialen en dan sturen we het zo spoedig mogelijk naar je toe.

€ 0,00

1 x Gratis haakpatroon oma's sprei   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Snelle levering. Voor 20:00 uur besteld morgen in huis!
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
Zeer goede klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Productbeschrijving

Details

.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen