CAL Lossen en vasten sterrenhemel Stylecraft pakket

Een nieuwe Crochet Along van Joke van Lossen & Vasten. Na het succes van de eerste Crochet Along deken heeft Joke weer een nieuwe Crochet Along deken ontworpen. Zonsondergang, Maanlicht en Sterrenhemel, dat zijn de toepasselijke namen van de nieuwste Lossen & Vasten CAL. De Crochet Along gaat van start op 28 september, dan wordt het eerste gedeelte van het patroon gepubliceerd. Het eindresultaat blijft nog even geheim, maar via de blog van Joke kun je wel alvast een sneak peek van de dekens zien. 13 weken lang op woensdagochtend zal ze een stuk van het patroon plaatsen.

Doe mee met CAL via de website van lossenenvasten en via de facebookgroep Lossen & Vasten, hier kun je ook haakvragen stellen aan medehakers en je voortgang van de deken met elkaar delen.

Er is keuze uit 3 mooie kleurencombinaties, kies je voor de warme Zonsondergang, de sprekende kleuren van Maanlicht of de schitterende blauwtinten van Sterrenhemel? Voor ieder wat wils! De originele pakketten zijn samengesteld met Scheepjes Colour Crafter en is inclusief een leren lossen&vasten label en een rolcentimeter (kleur varieert)

Voor de Stylecraft special dk fans; deze crochet along kan ook gehaakt worden met Stylecraft special dk aangezien de draad en meeste kleuren hetzelfde zijn. Profiteer van deze pakketprijs: 15 bollen Stylecraft special DK voor € 39! Dit is exclusief het leren label en rolcentimeter.

€ 39,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 39,00

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Snelle levering. Voor 20:00 uur zelfde dag nog verstuurd!
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
Zeer goede klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Productbeschrijving

Details

.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen