nieuwe kleuren Stylecraft Special DK

Er zijn weer drie prachtige nieuwe kleuren toegevoegd aan het uitgebreide Stylecraft Special DK assortiment. De nieuwe kleuren zijn Lapis nr 1831 (blauw)Lincoln nr 1834 (groen) en Blush nr 1833  (Roze).

Nieuwe kleuren Stylecraft Special DK

Alledrie even mooi! Vooral de zachte tinten Lincoln en Blush combineren heel fijn met de bestaande collectie.

overzicht nieuwe kleuren stylecraft lincoln en blush
Van links naar rechts; pale rose, BLUSH, vintage peach, buttermilk, pistachio, LINCOLN, sage, storm blue, duck egg, parma violet.
nieuw stylecraft kleuren lincoln
De Stylecraft Special dk Lincoln voelt zich prima thuis in het populaire rijtje van de vergrijsde blauw/groentinten: Sage, Storm blue en natuurlijk Duck egg.
nieuw stylecraft kleuren blush
Een heerlijk zoetige roze tint, prachtig te combineren met Pale rose en Vintage peach.
nieuw stylecraft kleuren LAPIS
Voor de blauw liefhebbers en handwerkers die houden van sterke en heldere kleuren; de Stylecraft special DK Lapis is mooi diep blauw, links de Royal en rechts de Lobelia.

De Stylecraft Special DK blijft een topgaren van goede kwaliteit en met deze kleuren uitbreiding zien we voorlopig weer genoeg nieuwe mogelijkheden voor het haken en breien van mooie projecten.

Natuurlijk kun je de nieuwe kleuren het best even in het echt zien. We hebben deze kleuren op voorraad in de winkel dus we zien je graag een keer verschijnen.
Heb je al een goede indruk gekregen van de nieuwe kleuren Stylecraft en wil je snel aan de slag? Bestel dan online, voor 20 uur besteld en de volgende dag lekker aan de slag!
 button-14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>