give_away_dendennis

En zitten jullie er weer klaar voor?

Deze keer een hele coole wereldburger, Patroon nr 3 Amigurumidag CAL, ontworpen door Dendennis! Lees verder voor heel veel meer info over deze ontwerper EN doe mee met de GIVE-AWAY. Laat een bericht achter onder deze blog en vertel ons wat jouw favoriete WERELDgerecht is. Wie weet win jij aanstaande vrijdag 1 van de boeken van Dendennis.

Vertel wat meer over jezelf, waar kennen we je van?

Dat is wel een moeilijke vraag om over jezelf te beantwoorden. Hihi… Ik werd ooit geïntroduceerd in 2013 als de eerste Nederlandse mannelijke amigurumi ontwerper. Maar daar wilde ik nooit echt bekend om staan. Ik hoop dat ik bekend ben van de leuke en maffe haakpatronen. En niet te vergeten mijn Ami-Look-A-Like Dendennis.

Boeken/patronen
Ondertussen heb ik al redelijk wat boeken op mijn naam staan en dat terwijl ik pas in 2013 ben begonnen met haken:
• In 2013 kwam mijn eerste betaalde patroon uit: Molar een lief kiesje dat ideaal voor kinderen is die bang zijn voor de tandarts
• Maart 2014 kwam mijn eerste boek uit Dendennis – Prettig Gestoorde Amigurumis
• Augustus 2014 had ik samen met Sascha Blase het boek uitgegeven CombiGurumi een geweldige samenwerking
• Maart 2015 kwam mijn tweede eigen boek uit Dendennis viert Feest
• Augustis 2015 kwam Kawaii Haken uit vol schattige kleine en simpele patronen.

• Maart 2016 kwam het deze Dendennis boek uit, nu zelfs inclusief een geweldig voorleesverhaal en zeer mooie 3D illustraties van de knuffels: Dendennis zoekt zijn knuffel
Vlak daarna werd mijn zoontje geboren en heb ik het even iets rustiger aan gedaan.
• September 2017  komt mijn volgende boek uit: “Geluk en Vriendjes”
• In november 2017 komt er een leuk verzamelboek uit met de leukste patronen uit mijn eerste 5 boeken, maar ook losse patronen en een aantal nieuwe patronen.
• En op de KreaDoe 2017 ga ik ook nog eens een geweldig nieuw project lanceren, maar dat hou ik nog een klein beetje geheim.

website
www.dendennis.nl
blog
tja daar doe ik niet echt aan. Wel maak ik veel gebruik van Instagram en Facebook.

Instagram.com/dendennis

Wanneer ben je begonnen met haken en waarom?
Ik ben in de zomer van 2012 begonnen met het leren van haken. Vooral omdat ik echt weg wilde van de computer en weer creatief met mijn handen wilde zijn. En toen ik een boekje met amigurumi uit Japan zag van een vriendin van mij was ik gelijk verkocht.

Wat zou je het liefst de hele dag willen haken?

Ik denk toch wel echt Amigurumi. Nog meer maffe patronen en vriendjes voor Dendennis

Andere talenten naast haken?

Jeetje weer zo’n moeilijke vraag om over jezelf te zeggen. Ik heb nogal een wilde fantasie die alle kanten op vliegt, dat vind ik vaak wel een talent van mij. Daarnaast kan ik redelijk goed vormgeven en ontwerpen, en kan ik ook goed overweg met Origami. Ik hou van knutselen met papier.

Wat zijn jouw haakambities?

Eerlijk gezegd heb ik niet echt meer haakambities. Ik denk dat ik wel al veel bereikt heb met haken. Ik wil nog dolgraag andere dingen gaan haken dan Amigurumi, hopelijk kan ik jullie daar later meer van laten zien. Maar ik ben vooral bezig met de wereld van Dendennis te vergroten en te verbreden. Ik wil nog zoveel nieuwe handwerktechnieken gaan leren.

Nog haak do en dont’s voor beginnende hakers?

Heb vooral geduld en geniet van het haken. Probeer het echt als een ontspanning te zien en probeer er niet gelijk een succes van te maken. Voor je het weet ben je net zoals ik al je vrije tijd kwijt… 😉

Tips voor het haken van jouw amigurumidag ontwerp!

Hmm… Volgens mij niet. Probeer er vooral van te genieten en zorg dat ie veel vriendjes en vriendinnetjes krijgt over heel de wereld.

Vul het amigurumipaspoort in van jouw wereldburger:

Naam:Nanoekie

Kleur ogen: zwart

Lengte: ±15 cm

Land van afkomst: Siberië

Taal: Siberisch

Bijzonderheden: Nanoekie is de meester van de ijsberen en vind het heerlijk om op de rug van zijn beste maatjes te rijden.

button_klik_hier_patroon

Reacties op Patroon nr 3 Amigurumidag CAL

 • Pauline Reply

  Tja wat is mijn favoriete wereldgerecht, we gaan op vakantie naar Italie, dus ik zeg alles de pasta en pizza van italie, here we come

 • Marieke Reply

  Super schattig Dendennis! Mijn favoriete wereldgerecht is lasagne.

 • Bianca Reply

  Erg leuk om te lezen en wat ziet Nanoeki er schattig uit 😍
  Ik waag graag een gokje om deze give-away te winnen want ik moet met het schaamrood op mijn wangen bekennen dat ik (buiten de val van vorig jaar) nog steeds geen boek van Dennis heb gekocht ,wel losse patronen maar ook die nog niet gehaakt 🙈”shame on me ” Terwijl ze zoooooo leuk zijn ❤️Vanmiddag snel beginnen!

 • Bianca Reply

  Oeps en mijn favoriete wereld gerechten zijn ,lasagne (alles vers maken)en tagliatelle met zalm en spinazie 🍴

 • Imke Reply

  Wederom een prachtig ontwerp. Mijn lievelingsgerecht…..tja lastig er zijn zo veel lekkere gerechten maar met name de italiaanse keuken spreekt mij erg aan. Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor verse tagliatelle met spinazie en zalm.

 • Ilona Reply

  Mijn favoriete gerecht is pizza. Het liefst gemaakt door een echte italiaan of anders zelfgemaakt.

 • Karina Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht is roti.
  En wat een geweldig patroon!

 • Marieke Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht is nasi, maar omdat een van mijn kinderen dat heerlijk vindt en de andere het niet lust behalve met veel kroepoek en sate kies ik toch voor pizza. Zelfgemaakt natuurlijk, met ananas en veel kaas. De poppetjes ga ik in de zomervakantie proberen met mijn dochter. Zij is weg van het boek Kawaii haken. Daar heb ik vorig jaar een kadootje voor de juffen uit gehaakt. Dendennis viert feest staat hier in de kast, maar de andere boeken zijn ook geweldig.

 • Desiree Reply

  Wat een super leuk patroon, snel mee aan de gang :) Qua wereldgerechten, ga ik graag voor een bord Hollandse stampot Boerenkool!

 • Willeke Versteeg Reply

  Wat een prachtige patronen maak jij! Ik ben amigurumi haakverslaafd en zou dolgraag een boekje van jou willen hebben! Mijn favoriete wereldgerecht is risotto 😋

 • Petra Reply

  Geweldig patroon. Helemaal Dendennis stijl. Mijn favoriete gerecht is Sushi! Vooral de zalm sashimi, heerlijk.

 • Martienne Reply

  Wat een leuk mannetje! En wat een leuke blog. Ik zet de Kreadoe weer in mijn agenda!

  Mijn lievelings-wereldgerecht…. mmmm. Lastig… Ik ben dol op tiropita (laagjes fillodeeg met feta en ei) uit griekenland, maar een heerlijke Burrito is ook niet te versmaden!

 • Bo Reply

  Wat een super leuk patroon. Mijn wereldgerecht De taijine gevuld met draadjesvlees, kokosmelk, kikkererwten, en andere verse groenten en heerlijke geurende kruiden en knoflook. Het is een feest voor je neus, voor je smaakpapillen en om te zien.
  Net zoals de vrolijke vriendjes en creaties van Dendennis waaronder deze leuke wereldburger.

 • Gisela Reply

  Wat een schatje!
  Ik ben vooral gek op Mexicaanse wrap.

 • Cindy Reply

  Ik heb niet 1 favoriet gerecht maar zou dan kiezen voor een avond gezellig tafelen met diverse heerlijke Spaanse tapas al ben ik ook echt een pasta liefhebber 😅

 • Céline Reply

  Wat een schatje!!! <3
  Mijn favoriete wereldgerecht is GadoGado; je kan er eindeloos mee variëren en je hebt altijd een bord vol groentes voor je neus!

 • Manon Reply

  Wat een leuke weer! Ik heb meerdere favorieten, maar 1 ervan is toch wel de tagliatelle met spinazie en zalm, oeh en sushi!

 • Karin van Antwerpen Reply

  Oh ik heb het feestje nog niet… de andere boeken gekocht of als kado gekregen… ze zijn zo leuk!

 • claessens Reply

  mijn papa is geboren in thailand en mijn hart ligt ookdaar, ik hoop het ooit te mogen bezoeken om mijn familie te zien. mijn papa kookte heel graag en maakte de heerlijkste thaise gerechten. heerlijk , ik ben helemaal op de thaise keuken en vooral de currys. ik mis mijn papa , helaas vijf jaar geleden overleden, ik mis dat als hij kookte en dan de geuren in de keuken . xxxxx

 • Jacqueline Reply

  Mijn favoriete wereld gerecht is die van mijn buurvrouw! Ze kan heel goed Roti maken! Altijd smullen!!

 • Niki Reply

  mijn favoriet is Moambe, Zuid-Afrikaans, net als ik…..

 • Sietia Reply

  Erg leuke patroontjes maak je! ❤️Them. Ik wil best een boekje winnen 😊
  Als wereldgerecht kies ik voor lasagne! Mjam!

 • Amanda Klein Reply

  Mijn favorite gerecht is pasta, en ik vind risotto ook erg lekker!

 • Daniëlle Grondman Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht?
  Ik heb niet specifiek 1 favoriet wereldgerecht, ik houd van bijna al het eten. Maar als ik moet kiezen zou het toch Italiaans eten zijn. Tussen spaghetti, lasagna en pizza kan ik alleen echt niet kiezen haha.

 • Beerta Bosch-Wichers Hoeth Reply

  Mijn wereldgerecht is misschien niet zo werelds. Ik vind ontbijten met roerei (echte, niet van poeder) met gegrilde tomaat verschrikkelijk lekker.

 • Alida Reply

  Mijn wereldgerecht ? Ahum …… Nederlandse rode bietjes met een gefruite uitje erdoor . Daarbij een gehaktbal en gekookte aardappelen met dikke jus erover. Heerlijk !!!

 • Monika Vanbeginne Reply

  Wij zijn hier verzot op Denemarken. En zo’n heerlijke kaneelstang kan er hier wel altijd in. Iedereen is er verlekkerd op. Mijn dochter had onlangs een tentoonstelling op school over allerlei landen. Ze mochten zelf een land naar keuze nemen om een presentatie over te maken… En ja hoor mama moesten wel 6 van die stangen maken. Maar dat doen we dan, tussen het haken door, met alle plezier.

 • Veronique Janssens Reply

  Ik zit al klaar met mijn haaknaald in de hand om deze namiddag deze mooie wereldburger uit wol te toveren. ❤
  Mijn favoriete wereld gerecht? Ik ben Belgisch, frietjes met stoofvlees natuurlijk 😄

 • Iris Reply

  O ik ben verzot op pasta en pizza, heerlijk en als je eens in Italië bent geweest dan smaakt de pizza daar nog lekkerder :D! Ik waag ook een kans, wie weet

 • Liesbeth Reply

  Mijn absoluut favoriete gerecht is hachee. Dat kan ik zomer en winter eten. Daarnaast ben ik verzot op de Indonesische keuken, dat komt hier dus nogal eens op tafel.

 • Christa Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht is Babi Ketjap, maar dan wel zelfgemaakt uit het fijnste Indonesische kookboek. En liefst een dag van tevoren klaargemaakt, dan smaakt het nog beter!

 • Ingrid Reply

  Ik ben gek op burrito’s,gelukkig mijn man en mijn 2 zonen ook.

 • Claudia de Winkel Reply

  Mijn wereldgerechtjes zijn paella en tahjines, heerlijk
  Nanoekie is een hele leuke, ik kan niet wachten tot hij klaar is 😍

 • Benedicte Reply

  Mmm het water komt me al in de mond. Verse koude tagliatelle met verse groenten en mozzarella, overgoten met lekkere olijfolie … Mmmm

 • Sabrina Reply

  Erg leuk patroon weer mijn favoriete wereldgerecht is pasta carbonara vind dat zo lekker

 • Lianne van der Vinne Reply

  Hallo,

  Wederom een erg leuk patroon! Maar ik volg Dendennis al langer, en had dan ook niet anders verwacht.

  Ik kan op dit moment helaas de rust niet vinden om te haken. Dus ik sla de patronen op voor het moment dat dat wel weer lukt.

  Mijn favoriete wereldgerecht komt uit Europa. Alpler Magronen om precies te zijn. Een pastagerecht wat in Zwitserland wordt gegeten met onder andere kaas, uien en appel(moes). Heel bijzondere combinatie. Ik kwam het voor het eerst tegen toen ik daar alleen met de trein de Rigiberg op ging.

 • Francie Reply

  Wat is DenDennis zijn favoriete wereldgerecht? Bij mij is dat toch wel de pizza…mijn vriendje maakt alles vers, en dat is toch wel heeeeeel lekker!

 • Jacqueline Aarts Reply

  Mij kun je ‘s nachts wakker maken voor een heerlijke pittige Thaise curry met noodels, njam njam. Zo nu snel verder met de wereld burger 😉

 • Karin Forma Reply

  Heerlijk weer een nieuw patroon van de wereld burgers! Kan bijna niet wachten tot september! Je mag mij een heerlijke schaal sushi voorzetten.

 • Simone van Tol Reply

  Ik ben zelf gek op de Indonesische keuken! Daar word ik gewoon heel blij van. Net als de leuke knuffels van Dennis. Ik was eerst nooit van de knuffeltjes haken (omdat ik niet snapte hoe je mooi kon minderen) Tijdens de creadoe kwam ik Dennis tegen en hij was zo lief om het mij uit te leggen en voor te doen! Sindsdien ben ik verslaafd aan amigurumi en stiekem
  een beetje verliefd op Dennis ☺️

 • Maaike Reply

  Mijn favoriete gerecht is sushi. Uit het land van de kraanvogel. Ontzettend leuk om zelf te maken en daarna met een gezelschap op te peuzelen.

 • Arina Reply

  Dennis, jouw creaties zijn altijd zo creatief!! Petje af!
  Mijn favoriete wereld gerecht is (tot nu toe) Pierogi, Poolse Dumplings. We hebben deze gegeten in de Joodse buurt in Krakau, super lekker! Mijn favoriete wereldse lekkernij is Baklava :) het liefste uit een Balkan land natuurlijk!

 • Margreet Beumer Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht is toch wel de Italiaanse keuken, maakt niet uit wat er op tafel komt….

 • Anne van Schijndel Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht? Tja, dat is toch echt iets typisch Nederlands… Boerenkool, met rookworst en spekjes… Heerlijk, ongeacht welk weertype het is…

 • Marina Reply

  Mijn favo wereldgerecht.. dan komen we toch uit bij de italiaanse keuken.. lasagna (=

 • Gaby Reply

  Mijn favoriete gerecht is zelfgemaakte babi pangang door mijn oma! Als echte Indische is dit een ware traktatie!

 • Margret Reply

  Mijn favoriete wereld gerecht??? Lastig. Ik ben gek van pasta. Aardappels niet zo.
  Maar welke pasta? Dan kies ik lasagne, met champignons, roomkaas en perzikken erin.

 • marjolein Reply

  Mijn vriend vind het allemaal prima dat ik haak maar als er een nieuw boekje van Den Dennis uit is krijg ik die spontaan cadeau… Dus ik denk dat ik niet als enige fanboy van de onwijs leuke figuurtjes!
  Mijn favoriete wereld gerecht is Jambalaya… Met kip, chorizo, zalm, garnalen en veel groente! Ik eetnog net mijn bord er niet bij op 😉

 • Puck Reply

  Onwijs leuk verhaal en superleuke ontwerpen.
  Mijn favoriete wereldgerecht is Japanse curry heerlijk zelfgemaakt en zo vers mogelijk.

 • Christa van Vliet Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht komt toch echt uit de Argentijnse keuken. Lekker gekruid en kwaliteit op je bord.

 • Sarah Reply

  Ik eet ontzettend graag dus ik zou ontzettend veel lekkere gerechten kunnen opnoemen, maar mijn absolute favoriet komt uit de Mexicaanse keuken: Quesadilla con piccadilo (een lekkere tortilla gevuld met gehakt en banaan en superveel gesmolten kaas!).

 • Sandra Reply

  Wat leuk wereld burger.
  Ik vind veel lekker maar oosten keuken vind erg lekker. Vooral kleurrijk en feestje op je bord (vaak schalen borden zelf al feestje)

 • Areen Reply

  Pizza Calzone zwicht ik elke keer weer voor! Maar eigenlijk heel veel Italiaanse wereldgerechten maken mij blij. Van Ceasarsalade tot Penne con prosciutto e piselli. Toch wint de Calzone met regelmaat vd rest.

 • Belinda Reply

  Mijn favoriete Wereldgerecht is tortilla’s

 • Hanneke van Dijk Reply

  Mijn vriend eet het liefst iedere dag Kantonese Kip, maar zelf eet ik toch het liefst pasta met verse tomatensaus en pesto

 • Angela Reply

  Wat een gave give away! Ik doe graag mee! Mijn favoriete wereld gerecht is shepperd pie!

 • Tessa Reply

  Wat een moeilijke vraag
  Ik heb geen favoriet gerecht. Het ligt er heel erg aan waar ik zin in heb. De ene keer Italiaans de andere keer Chinees en dan gewoon lekker Hollandse pot.
  Ik vind het dan ook leuk om af en toe iets nieuws te proberen al geeft dat wel een rotzooi in de keuken.

 • Marja Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht zijn de gamba’s met knoflook uit Spanje.

 • Gerinda Zomer Reply

  Griekse pizza!! Heerlijk!!

 • Loes Reply

  Pizza & tagiatella😍

 • Annouschka Reply

  Wat een leuke actie 😍
  Mijn wereldgerecht Hongaarse goulash mmmmjam…

 • Ineke Reply

  Tja, mag je de Hollandse keuken ook kiezen? Ons eigen landje kent nl heel veel gerechten waar ik dol op ben, variërend van stamppot tot oma’s tomatensoep, tot worstenbroodjes etc.
  Natuurlijk eet ik ook regelmatig over de grens. Oosters, Aziatisch en Turks zijn dan vooral favoriet. En weet je wat overal ter wereld heerlijk is? HAKEN!!!! 😀

 • Hellen Senden Reply

  Hoi,
  Wat en super leuke actie!!
  Ik waag graag m’n kansje.
  Mijn favoriete gerechtje is panang Kai curry oftewel gele curry met kip en rijst erbij. Jum Jum. Deze week nog eens maken se.
  Groetjes
  Hellen

 • Gerlinde Reply

  Mijn lievelingsgerecht is pannenkoeken met stukjes appels en spek! En natuurlijk met poedersuiker…😃 Gewoon lekker Hollands…🇳🇱 Ik hoop dat er tussen de wereldburgers ook nog een Hollandse meid zit! Maar deze is ook wel erg schattig!😃

 • Wendy Reply

  Ik woon in Luxemburg en haal graag Gromperekichelcher op de jaarlijkse kermis in de stad. En versgebakken flammenkuche kan ik ook niet weerstaan!

 • Renata Reply

  Ik hen geen favoriet wereld gerecht ik vind alles erg lekker en super leuk patroon weer hier in huis grote fan van en elk boek zouden we graag willen winnen

 • Kim Reply

  De fajita is mijn absolute favoriete gerecht. Ooit geproefd in een “wereldrestaurant”, bij mijn allereerste bezoek. Het is altijd feest als mijn man dit klaarmaakt :-) Een wrap, gestoofde groenten, fetakaas, gebakken gehakt en ananas. LEKKER!! :-)

 • Bep Reply

  Wat een verschrikkelijk leuk mannetje!ga hem met veel plezier maken.mijn lievelingseten is indisch,rijst met maakt niet uit!

 • Wilma Reply

  Ik haak veel knuffels voor Stichting Hartendekens, en zou daar graag zo’n boek voor gebruiken. Ik heb er wel een aantal van Christel Krukkert, maar nog niet van Dendennis. En mijn favoriete wereldgerecht: een echt Engels ontbijt, met alles erop en eraan.

 • Jolanda Stokvis Reply

  Wat een leuk interview! Ik ben nog vrij niew in de haakwereld maar vind het super om te doen. Mijn favoriete wereldgerecht is sushi, zo veel smaak in een klein rolletje, heerlijk!

 • Kimberly Willemse Reply

  Wat is tie gaaf!! Mijn favoriete is boboti… Heerlijk me even ergens anders wanen door de geuren die uit je oven komen :).

 • Annemarie Reply

  Mijn favoriete wereldgerecht zijn burrito’s.

 • Annabelle Reply

  Wat zou ik onwijs graag iets van DenDennis willen winnen! Zijn patronen zijn zo super gaaf! Ben pas net begonnen met amigurumi haken maar zijn vormgeving en figuurtjes spreken me echt enorm aan!

  Mijn favoriete wereldgerecht is toch wel nasi denk ik. Burrito’s en Taco’s behoren ook echt wel tot een favoriet!

  En nu maar duimen want DenDennis vind ik echt supertof!

 • Anja Hennink Reply

  Mijn wereldgerecht waar ik het allermeest van geniet is een Amerkaanse barbeque, niet zozeer het vlees maar wel het samenzijn met familie en vrienden

 • Evelien Reply

  Wat een gave patroontjes maakt DenDennis toch altijd weer! Ik mis helaas nog een aantal haakboekjes van hem in mijn collectie.
  Mijn favoriete wereldgericht is lastig te kiezen. Italiaans en Grieks vind ik heerlijk, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor Spaanse tapas! Gezellig met familie op een terras onder de Spaanse zon, genieten van al die lekkere hapjes! Je kunt me voor patatas bravas altijd wakker maken ☀️

 • Hetty Reply

  Hij is erg mooi en je boeken zijn ook geweldig dus wil graag meedoen en mijn lievelings gerecht is macaronie en spaghetti

 • Sonja Reply

  Mijn favoriete wereld gerecht zijn taco’s

  Heb bijna alle boeken maar wil nog graag het 1ste boek dendennis viert feest maar die kun je helaas niet kopen bij de bruna :-(

 • Hellen van Dorsten Reply

  wat een leuke weer, vanavond gelijk aan de slag en mijn favourite wereldgerecht valt eigenlijk onder patisserie en dan wel de Macaron

 • margot Reply

  Een top patroon, zo lief
  qua gerecht, ook Europa, geef mij maar ratatouille

 • Priscilla Engelen Reply

  Ik dacht doe het favorite recept van mijn kinderen.
  Lekker Hollands pannenkoeken. Jaja toch wel.
  Is ook een wereld gerecht hihi. Super leuk. Ik ga voor het laatste boek want die heb ik nog niet 😮

 • Sabine Reply

  mijn favoriete eten is alles uit italie en thaise currys met vis of vlees

 • Lineke Reply

  Bij wereld gerecht moest ik direct aan Red Red met gebakken Plataan denken, een gerecht uit Ghana

 • Dino bleijenberg Reply

  Mijn favoriete gerechten zijn sushi en paella.

 • Renske Boven Reply

  Wat een geweldige mooi manneke die Nanoekie. Hmmmm mijn wereld gerecht pffff mag het gewoon de Hollandse pot zijn heerlijke stampotjes 😊

 • Emily Hendrikx Reply

  Ik heb je ontmoet op de creadoe, ik heb toen heel veel moeite gedaan voor Kawaii haken waar je leuk verhaal in heb geschreven. Mijn stitch vest vond je toen geweldig haha.
  Mijn favoriete gerecht is toch een Nederlandse Kroket. Het is niet heel werelds, maar wel iets wat ik graag eet😁 Als het werelds moet zijn vind ik Pizza ook geweldig. Bedankt voor de leuke amigurumi patroon.

 • Regina Reply

  Wat leuk om te lezen.
  Ik Ben een echte lekkerbek Dus teveel favo wereld gerechten. Alhoewel ik sushi, en lasagna wel heeel erg lekker vindt

 • Ingrid ten Hove Reply

  Deze wereldburger smult altijd van macaroni!

 • Inge Reply

  Mmmmmmm Italiaans eten is mijn lievelings eten

 • Marianne Reply

  Noord Amerikaanse Naboeb (indianen soep) met Bannock (indianen brood) zo lekker hier in Canada waar het 6 maanden per jaar winter is 😂

 • Helma Reply

  Wat een ontzettend leuke wereldburger heb je ontworpen! De leukste tot zover vind ik.^_^
  Ik zou graag een van je boekjes winnen om zo’n grappig knuffeltje te kunnen haken.
  Mijn favoriete wereldgerecht is een grote portie poffertjes met roomboter en een lading poedersuiker! Mmmmmmmm echt heerlijk!

 • marianne Reply

  Sushi !!! Lekker en veelzijdig

 • Sonja Reply

  Wat een leuk patroon. Mij favoriete wereldgericht is tapas.😍. Succes met al je nieuwe creatieve ideeën.

 • Leonie Reply

  Wat een leuk patroon weer, en een leuk thema voor de CAL dit jaar.
  Mijn wereldgerecht: ik denk dat ik gewoon voor de hollandse stamppot zou gaan. Maar net als deze CAL is afwisselen tussen de verschillende smaken van wereldgerechten het beste!

 • Agnes Reply

  Wat een schitterende wereldburger! Een Siberiër, je moet er maar op komen…

  Mijn favoriete wereldgericht, tja, een guilty pleasure: broodje shoarma…!

 • ilse Reply

  Lekkere Belgische frietjes met mayonaise 😀

 • michele v Reply

  Wat een leuk vriendje erbij 😍 …
  Als beetje wereldburger is het moeilijk om slechts één gerecht te kiezen. Ik heb er in elk land wel eentje of twee … Sushi, mosselen, paella, slaatje met gebakken st-jacobsnootjes, als het maar vers klaargemaakt is … Een lekkere waterzooi dan maar, beetje chauvinist zijn, mag wel

Reactie toevoegen

Scroll to Top