Haakathon Leprastichting

catootje

Haken voor het goede doel, een prima voornemen voor het nieuwe jaar! Dendennis heeft weer een geweldig ontwerp gemaakt voor de Leprastichting. Op WereldLepraDag 2017 wordt het startschot gegeven voor alweer de derde editie van de haakmarathon. Durf jij de uitdaging aan om samen met andere hakers een dag lang te haken in de strijd tegen lepra? Beginners én gevorderden, iedereen kan meedoen. Jij ook!

Hoera, een nieuw haakpatroon!

Zoals ieder jaar komt er een nieuw haakpatroon van een figuurtje uit Jan, Jans en de kinderen, ontworpen door haakgoeroe Dendennis. Dit jaar is Catootje toegevoegd aan de collectie! Je weet wel, dat meisje met mopsneus, bril, 2 staartjes en een naveltrui.

Haak je (weer) mee?

Op zaterdag 28 januari kun je dus een dag lang zoveel mogelijk Catootjes haken. Dat is niet alleen flink wat ‘haakuren’ maken, maar ook ontzettend gezellig. Jouw gehaakte exemplaren verkoop je na afloop voor elk €14,50 aan vrienden, familie, en collega’s. De opbrengst gaat naar de Leprastichting. Het is fantastisch als je op deze manier meehelpt in de strijd tegen lepra!

DenDennis: ‘De Haakathon is ondertussen een begrip geworden in de Nederlandse haakwereld. Ook dit jaar gaan we laten zien dat we met haken écht iets kunnen betekenen voor de Leprastichting.’

Als je meedoet met de Haakathon krijg je van de Leprastichting al het benodigde materiaal en het haakpatroon. Zelf meenemen: haaknaald nummer 2,5 of 3. Liever geen Catootje, maar (nog) een Rode Kater of Teckel Lotje haken? Ook dat kan.

HAAKATHON

Wat: een dag lang zoveel mogelijk katers, teckels en Catootjes haken voor leprabestrijding

Waar: Echtstudio in Alphen aan de Rijn

Wanneer: zaterdag 28 januari, van 9 tot 12 uur of van 13 tot 16 uur

Haken voor het goede doel, ECHT goed bezig!

leprastichting-logocatootje inschrijf-button

One comment Add yours