Doe mee met de nieuwe echtstudio GIVE-AWAY! Om alvast in de stemming te komen voor het boekfeest van zaterdag 27 mei van 14 – 16 uur bij echtstudio, organiseren wij deze geweldige GIVE-AWAY!

Lees meer..

De echtstudio amigurumidag Crochet Along gaat bijna van start! Op woensdag 31 mei zal het eerste ontwerp gepubliceerd worden op de facebookgroep, op de blog en op de echtstudio website. In totaal 9 patronen met als centraal thema “Amigurumi around the world”. De top van de amigurumi designers hebben een geweldige collectie “wereldburgers” voor jullie ontworpen en de […]

Lees meer..

Al enige tijd geleden aangekondigd en nu eindelijk een nieuwe update! Er komt weer een nieuwe spetterende editie van de echtstudio Amigurumidag! Op zaterdag 7 oktober wordt het een groots amigurumifeest met de crème de la crème van Amigurumi auteurs.

Lees meer..

Het gebeurt regelmatig dat klanten in de winkel zo’n mooi zacht bolletje DROPS Kid-Silk in handen nemen maar het dan terugleggen omdat ze geen idee hebben wat je daar nu mee kunt maken. En dat terwijl de mogelijkheden van DROPS Kid-Silk eindeloos zijn. Tijd dus voor een blogje over dit garen met zijn vele toepassingen.

Lees meer..

Wat zijn we blij met de nieuwste kleuren van Stylecraft special dk; de vintage peach, mushroom en buttermilk zorgen voor zoveel extra kleurencombinaties. 1 van onze favoriete kleuren “line up” de stylecraft special dk soft pastels maakte bij jullie ook heel wat los!

Lees meer..

De Yarn and Colors Charming is een prachtig garen! Een luchtige structuur met een zachte uitstraling en met een mooie iets verwassen kleureffect. Brei- en haakwerkjes krijgen met deze draad een hoge knuffelfactor, ideaal dus voor het maken van snoezige babyspulletjes! Een babyvestje breien met Charming.

Lees meer..

Nieuw bij echtstudio, de echtstudio garentest! Ons haak- en breiteam zet iedere week de haak- of breinaald in een bolletje garen en zal via de blog jullie op de hoogte houden van de uitslag. Hoe haakt het weg? Breit het prettig? Is het een soepel draadje? En wat kun je er mee maken? Zomaar wat vragen […]

Lees meer..
Scroll to Top